livebild


Livebild på manchesterbyxorna och på en velourjumper som jag absolut inte är nöjd med, den blev förkort, gillar inte halsringningen och dragkedslösningen blev INTE bra,  får se om jag orkar laga om den......



Det är bara störtomöjlig att få skarpa bilder på Fisen, hon far omkring som en virvelvind.....




Kommentarer
Postat av: Mimmi

Åh, så fina kläder. Jeansen är urläckra, dem har du fått till. Och tröjan är supersöt till.

2010-01-05 @ 05:50:43
URL: http://mimmid.blogspot.com/
Postat av: Lotta

Hej! Tack för din kommentar på min blogg! Du gör själv urfina saker! Jeansen är superläckra! Gillar "uppviket" nertill. Jag såg att du skrivit om varför din lilla söt-tjej saknar en hand. Jag är nog sådan att jag måste fråga, lite försiktigt.Men nu kollade jag direkt under allmänt kategori för att se om du skrivit något om det. Man vet ju aldrig om någon tar illa upp, men man märker sådant ganska snart. Saker berör mig! Men jag blir glad av att hon är så full av bus och liv och att du säger att det märks inte i vardagslivet! Också skönt att veta att det är medfött, jag menar alltså att hon inte råkat ut för någon skada och behövt ha ont.



Jag tror på att du ska göra ärmarna på tröjorna lika långa, så hon får ha "vanliga" kläder, att du bara drar upp om det är helärm. Nog viktigare ju större hon blir. Kram på er!

2010-01-06 @ 21:21:57
URL: http://www.nelloli.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0