Mobilfodral

fixade snabbt till två mobilfodral som jag lovat åt Alina och Stina för länge sen, gjorda på frihand, egen designat tryck och trycknapparna saknas ännu. Absolut inget skrytjobb, men nästan godkänt.


livebildsom också blev dagens skol-outfit. Hon ser så glad ut halv sju på morgonen. Hon var nöjd, och då är väl jag också det.

Nytt sytt....


Idag blev det en jumper åt Stina, i ett för mej aldrig tidigare skådat tyg. Är väl en typ av stretchfrotte men med STORA öglor på framsidan, supermjukt och mysigt. Hoppas på livebild tills i morgon. Tyg från Emmaus och eget mönster.
Pyamas till Stina

Nu fick jag overlocknålen bytt (kroknade när jag sydde köksgardinerna) och sydde en pyamas åt stina eftersom hennes pyamasar blivit alldeles för korta under sommaren. Tyget är fyndat på Emmaus, inte direkt vackert, men mjuk och skön att sova i. Eget mönster (128), allt sytt på overlocken.

Och så lite posering med fina hatten som köptes från Ekenäs marknaden igår.....


Uppiffning i köket....

Var till Ikea i tisdags, och det råkade fastna lite det ena och det andra i fingrarna på mej, har idag sytt gardiner av tyget jag köpte och har suktat efter ett helt år nästan. Bara älskar detta tyg. klädde tyg på två billiga ramar (de skall få innehåll bara jag hinner) fixade en anslagstavla så man har någonstans att sätta komihåg lappar, två nya "glasbolls"lampor på bordet och ny vaxduk.

 

Än lever vi....

Här har varit tyst på sista tiden, all tid har gått åt till att sköta Jessica (hästen) ordna/bygga stall, laga hagar, slå upp fårstängsel, bygga fårhus, ordna vintertillbehör åt alla djur (hö, halm, torv och övrigt foder) och så har vi ju den ganska tidskrävande vardagen.

HAr faktiskt sytt igår och idag, men det är en PIF så den visar jag inte före den hittat fram.

Idag fick jag också paket på posten, JIPPII! en fleece fodrad bonkelmini hätta. Vi gjorde ett byte och jag skickade dem några meter tyg. Den är så vacker! Tusen tack!!Modellen är inte så representativ just nu då hon är väldigt flunssig och har båda ögonen inflammerade.


Livebilder på byxornade blev lite lösa i midjan, har någon ett tips hur man fixar det smidigast på vändsydda byxor?

Den är färdig!!!


Jag har avslutat ett stickprojekt av medelstor storlek!! Sockor brukar vara det enda jag orkar slutgöra, men nu är den färdig och den blev väl fin!?! (nya tänder på G, där av den inte så smickrande tungförningen)


RSS 2.0